Trädgårdskonsult

Formklippt

Gröna områden

Inventering, planering, form och färgsättning, växt val, material, markbesiktning utemiljö . 

 

Jag är underkonsult till olika företag som behöver mina tjänster. Jag har haft mer än 10 års väl vitsordad kvalificerad arbetsuppgift inom byggverksamhet och trädgård. Jag åtar mig även direkta upphandlingar till mindre projekt, jag erbjuder möjligheten att rycka in med kort varsel.

Statusbesiktningar, förbesiktningar ,efterbesiktningar, slutbesiktningar, lekplatsbesiktningar, besiktning av markarbeten och utemiljö.

Känner att du vill prata med någon som kan inspirera dig och ge dig goda råd? Har du funderat för att investera i en fin trädgård? men du vet inte hur du kan börja. Saknas idéer eller kunskap, är det bra att ta hjälp för att undvika onödiga och dyra misstag.

• Trädgårdsinventering och utemiljö
• Trädgårdsrådgivning för bättre skötsel
• Trädgårdsplanering växter & material
• Färgterapi
• Rådgivning inför trädgårdsanläggning
• Värdefulla färgklickar | Året Runt

 1. Första möte:
  Först kommer vi ut till dig, det tar ca 2 timmar på plats och vi går runt och tittar på tomten, diskuterar dina önskemål, vi tar bilder och vi  kommer överens att göra enklare skisser för att tillsammans göra dina önskemål mer konkreta.
 2.  Analys:
  Vi går igenom trädgårdens förutsättningar, eventuella skuggor, position av huset, befintliga plantor, träd och vägar att ta hänsyn till. Du berättar vad du vill du ändra på och vi gör en plan för din nya trädgård. Tillsammans går vi igenom vilka material och arbeten som passar din budget. Då kan du i förväg själv välja och samtidigt veta vad dessa val innebär kostnadsmässigt.
 3. Idé skiss och förslag:
  Vi gör en enkel skiss förslag.
 4. Perspektivritning:
  Vi gör en perspektivplan detta ger dig förståelse för hur platsen kommer att se ut.
 5. Detaljritning
  Visar i detalj varje rabatt med respektive växter och material. Detta hjälper dig eller din trädgårdsanläggare att plantera i rätt ordning enligt ritning. Detaljer kan specificeras mycket exakt såsom antal växter per meter. Räcker inte det vi tar in en Landskapsarkitekt.
 6. Beskrivningar:
  Du får en skriftlig beskrivning som fungerar som hjälp för att förstå ritningarna. Du får växtförteckning och material som ingår. Du väljer om du vill göra arbete själv eller anlitar en anläggningsfirma för att utföra markarbetet.

 

 

 

 

Om oss

Vi är en familjeföretag verksamma i Sollentuna med omnejd. Företaget startades 2006 av Claudia Eriksson.

Kontakt information

Frestavägen 140,192 48 Sollentuna

0735 192860 Hans
0735 192862 Claudia

Bombus Projekt
error: Content is protected !!