Trädgårdsplanering Villa och BRF

 Trädgård villaägare och Brf

Inventering, planering, form och färgsättning, växtlista, material, markbesiktning utemiljö . 

 

Hej! Mitt namn är Claudia Eriksson . Jag är underkonsult till olika företag som behöver mina tjänster som besiktningsman.

Bombus Bygg   mitt företag  erbjuder  flera tjänster inom bygg , jag har  mer än 10 års väl vitsordad kvalificerad arbetsuppgift inom byggverksamhet och trädgård.

Även  åtar  jag mig direkta upphandlingar till mindre projekt, jag erbjuder möjligheten att rycka in med kort varsel.

Statusbesiktningar, förbesiktningar ,efterbesiktningar, slutbesiktningar, lekplatsbesiktningar, besiktning av markarbeten och utemiljö.

Vill  du  få hjälp med planeringen av  din  villa / radhusträdgård / bostadsrättsförening  ?

Känner att du vill prata med någon som kan inspirera dig och ge dig goda råd? Har du funderat för att investera i en fin trädgård? Du kan få hjälp att börja med några förslag så att du har något att  börja med.

Ibland saknas idéer eller kunskap, du kan undvika onödiga och dyra misstag, när du läger lite peng till att ha bra grunder för  ditt projekt.

Trädgårdsrådgivning

Du kan välja  hur mycket du vill lägga ner prismässigt   olika nivåer som innebär olika pris.

Trädgårdsrådgivning

Vi besöker  er trädgård och ger er råd på plats, medan vi tillsammans går runt i trädgården. Muntligt råd. Ni antecknar det kostar 1800 sek ca 2 tim. (Jag kan även skicka en sammanställning av det som  vi pratade om under besöket efter överenskommelse)

Idéskiss

Här börjar  vi också med att  trädgårdskonsulten  gör ett platsbesök. Delar trädgården i  flera områden, går runt mer er , fotar och antecknar samt lyssnar  på era synpunkter  och återkommer sedan  med  idéer,  2-3 förslag till varje del av trädgården.  Vi gör sedan ett  tryckt häfte ca 20-30 sidor  med  illustrationer med  en kort beskrivande text. Sammanfattning av allt  vi har pratat om   vårt  besök. Karaktärsväxter och markmaterial framgår av texten.

Växtförslag

Om  ni vill köpa alla växter själva  eller leja ut till en  anläggnings firma, då kan vi efter idéskissen även ta fram ett växtförslag till varje område som  togs fram i  I idéskiss. Ni får förslag på olika arter med sortnamn av samtliga växter i förslaget och rekommenderat  antal per rabatt. 2-3 förslag per områden

Förfrågningsunderlag

Utöver bostadsrättsföreningar, kan vi även hjälpa konsument trädgårdar. Förfrågningsunderlag låter det komplicerad? Dyr? Nej, det fungerar så:

Vi tar fram  en ”rumsa” som vi brukar att säga i branschen d.v.s. en  förfrågningsunderlag med allt ni har tänkt sig att göra, även ni får vår sakkunnig hjälp  för saker och ting som ni har inte tänkt  eller glömt att lägga till.

Våra konsulter  tar upp  viktiga saker eller synpunkter, om det som kan hända om ni väljer en lösning eller viss material. 

Vi tar upp kostnader:   Nu  i dagsläget och i längden, kostnad av drift och skötseln.

När vi har gör en rumsa som är godkänd av er nästa steg är  att ta in anbud av olika entreprenörer för att utföra arbete.

Du tjänar på att göra en bra rumsa då kan du få offer av flera entreprenörer på samma villkor  du har en lättare överblick av alla offert. När det är dags att jämföra

Beräknings hjälp  

Vi erbjuder även möjlighet att kontrollera era offerter för att få se om  det  priset  ni har fått är rimligt.

Se på våra priser

Inspiration på  bombusbygg-facebook

 

 

Om oss

Vi är en familjeföretag verksamma i Sollentuna med omnejd. Företaget startades 2006 av Claudia Eriksson.

Kontakt information

Frestavägen 140,192 65 Sollentuna

0735 192860 Hans
0735 192862 Claudia

Bombus Projekt
error: Content is protected !!