Gör en statusbesiktning för att veta skicket på din fastighet.

För att ha koll på läget och tidsgången för olika delmoment i din planerade renovering .

<img width=
Gör en statusbesiktning

Det är mycket att tänka på när du planerar en husrenovering.

Ett smart drag är att börja med att ta in en besiktningsman för att göra en statusbesiktning på din fastighet, för att veta skicket på byggnaden. Vi på Bombus Byggnads & Trädgård erbjuder våra tjänster inom entreprenadbesiktning bygg och mark och vi han hjälpa dig att utföra en statusbesiktning, vi är oberoende och  professionella  besiktningsmän, som kan hjälpa er och ge råd om  vilket skick er fastighet är och vad som behöver göras.

När du är osäker på vad som skall göras och i vilken ordning det ska göras så beror det på livslängden på material och åldern på detta.

Du gör en statusbesiktning för att veta skicket på din fastighet. En besikrningsman kan ge dig en fingervisning om vilka moment du kan göra själv och för vilka du behöver professionell hjäl till.

På så vis kan du kartlägga status på din fastighet, planera vilka delmoment som är väsentliga att titta på först, du får en bättre insyn av projektet redan innan det går av stapeln. En statusbesiktning görs ofta för att veta skicket på din fastighet. Det tar inte lång tid och du får ett underlag som är värdefullt för alla dina framtida beslut.

Du kan sluta att fundera över vad som behöver göras och av vem, det blir lättare att ta berslut som krävs för att börja en  renovering, då kommer  du att lägga tiden för att planera det som är  roligt att göra själv, beräkna materialåtgången och se till att du har tilgång till alla verktyg som kommer att behövas, medans svåra eller tråkiga  arbeten kan lämnas till en byggentreprenör .

Förutom statusbesiktning av din fastighet kan vi hjälpa dig att göra en tidsplan för vad som är rimligt att göra och  beroende på hur akut det är att få det färdigtställt. Se våra tjänster här kan du läsa mer vad kan vi göra för dig.

Som utgångspunkt för din fastighet är a och o att göra en statusbesiktning för att ha koll på läget och få möjlighet att klargöra tisdåtgången för de olika momenten innan du sätter i gång. Vi är medlemmar i SBR Byggingenjörers Riksförbund

Nu är du klar med kartläggningen, så det är dags att välja samarbetspartner för ditt projekt. Då kan du ta in anbud i lugn  och ro, välja samarbetspartner som pasar ditt projekt, men tänkt på att budget är inte hela saken utom kommunikation, kvalitet, förståelse och lyhörhet väger mer än timpriset. Läs mera här

Med en status besiktning har du koll på de olika delarna av fastigheten som du vill och borde renovera. Med den kunskapen kan du välja entreprenör.

Välj folk som har varit verksama i branchen under flera år och som är kunniga och vana att hantera liknande projekt.

Hör av dig så ska vi se vad vi kan hjälpa er med. Kontakt